Undersøgelse: Danske Facebook SiderMed de nye insights, som Facebook forleden gjorde tilgængelige, er effektmåling på Facebook blevet væsentligt nemmere. Men hvor mange visninger pr. fan bør din Side have? Det har vi i Komfo sat os for at finde ud af. Deltag i undersøgelsen her!

I går fik jeg en masse kommentarer på udrulningen af Facebooks post insights. Tilbagemeldingen var, at jeres Facebook indslag typisk får alt mellem 1,5 og 10 visninger pr. fan. Det er jo et stort spænd, og det fik mig til at spekulere over om der mon er en sammenhæng mellem f.eks. antallet af fans af en side, og hvor effektivt siderne spredes. Hvis vi f.eks. kan se at spredningen er mest effektiv for sider med over 1.000 fans, kan det være med til at kvalificere beslutningen for jer, om hvornår I skal investere annoncekroner.

Derfor har vi nu sat en hurtig spørgeskemaundersøgelse op på Komfos Facebook Side, som vi håber at en masse Side administratorer vil deltage i, og dele videre ud i deres netværk. Jo flere besvarelser vi får, jo bedre konklusioner kan vi drage.

Det tager kun nogle få minutter at deltage i undersøgelsen. Det eneste vi beder om, er nogle estimater på din Sides likes og feedback, samt nogle korte beskrivelser af hvordan I bruger siden kommunikativt. Hvis du administrerer mere end en Facebook Side, er du velkommen til at deltage flere gange.

Når vi har indsamlet tilstrækkeligt data, bearbejder jeg besvarelserne, og udgiver resultater og analyser her på bloggen samt Komfos Facebook Side.

Klik her for at deltage!

25. november 2010