“Stramt komponeret og kanon formidlet”Af Ida Borch
Ekstern lektor
Aarhus School of Bussiness

Vi har brugt Mikael som gæsteforelæser på Ba i “Marketing and Management Communication” på Handelshøjskolen i Århus. Opdraget var at tage 90 studerende med ned i Facebooks maskinrum og få dem til at føle sig godt tilpas dernede. Det er ikke hvem som helst, der kan løfte den opgave, men det kunne Mikael.

Vi fik 90 min. stramt komponeret og kanon godt formidlet forelæsning, der var renset op for slide-på-slide med “propelling campaigns”, “compelling figures” og dommedagsscenarier. I stedet fik vi en inspirerende, nøgtern og klog indføring i, hvad succes på Facebook handler om, både kvantitativt og kvalitativt, der uden tvivl løfter de studerendes arbejde for deres projektvært. Og dermed også løfter arbejdet for os, der skal inspirere dem til at se ud over “Vi skal lave en Facebookside, den skal have 1.000 followers inden jul og så taler de med hinanden om os”.

I dag sidder de sandsynligvis og planlægger en side, der er funderet på engagement – og bevidstheden om WOMAS, IPM og apps. Så 1.000 tak til Mikael for at have stillet sig til rådighed med at kvalificere fremtidens kommunikationsmedarbejdere.
3. november 2011