Post insights på vej til mindre SiderFacebook har i nogle måneder vist Sider med over 10.000 fans, hvor mange visninger hver enkelt opslag får. Nu udvides tjenesten snart til alle Sider uanset hvor få fans de har.

I et relativt lille land som Danmark er 10.000 fans meget for mange små og mellemstore virksomheder. Men de har altså indtil nu været afskåret fra den væsentlige trackingmulighed, som impressions kan være, når man skal vurdere om Facebook-ressourcerne er godt brugt.

Således kan AllFacebook rapportere at flere amerikanske Facebook Sider med kun få håndfulde fans er begyndt at få vist impressions under hver opdatering. Her vises f.eks. insights for Siden Health Care Credit Union, som i skrivende stund har 53 fans:

I Komfo er vores erfaring at hvert opslag får godt 2 visninger pr. fan og snart behøver I ikke længere tage vores ord for det. Det bliver interessant at se udforske erfaringerne, når funktionen kommer til Danmark. Det store spørgsmål er jo naturligvis om koefficienten af visninger er forskellig for store og små sider, eller om det generelt er ens. Hvis der er forskel kan det give en indikation om hvornår det eksempelvis er mest rentabelt at investere i annoncering, faneblade, konkurrencer mv.

Hvis du – kære læser – er begyndt at få vist impressions på din Side, hører jeg meget gerne fra dig. Og hvis du sender mig et screenshot, bruger jeg det gerne i et opfølgende indlæg når servicen når til Danmark!

24. november 2010