Myte-aflivning: Din Facebook-profil KAN GODT slettes!



Den måske mest udbredte myte om Facebook overhovedet er at det ikke skulle være muligt at slette sin profil, når først den var oprettet. At Facebook dermed altid vil være i besiddelse af dine private oplysninger og at alt hvad du gør bliver husket for tid og evighed.

Sidst jeg stødte på påstanden var i denne artikel på dr.dk – oven i købet i en faktaboks!

Men det er altså det rene ævl! Enhver der ønsker sin profil og alle sine private oplysninger slettet kan gøre det med et enkelt klik lige her!

Teksten siger klart og tydeligt:

Hvis du ikke regner med, at du vil komme til at bruge Facebook igen og gerne vil slette din konto, kan vi gøre det for dig. Vær opmærksom på, at du ikke kan genaktivere din konto eller genskabe noget af det indhold, du har tilføjet.

Kender I andre påstande, som I ønsker af- eller bekræftelse på?

11. februar 2009