Komfo bag Danmarks første Places appHer hos Komfo er vi naturligvis begejstrede over at danskerne i dag fik adgang til Facebook Places. Vi har valgt at fejre lanceringen med Danmarks første Places-applikation: Top Places CPH.

Indrømmet: Der er ikke tale om en super avanceret applikation med hæsblæsende grafik og aha-oplevelser på perlerække. Men taget i betragtning at vi gik i gang med at udvikle den i går eftermiddags, synes vi nu det er meget godt klaret alligevel.

Applikationen “Top Places CPH“, som er placeret på et faneblad hos Komfo på Facebook, gør én meget simpel ting: Den søger blandt alle steder i hele København og rangordner dem efter flest checkins. På den måde kan vi altid vise dig hvilke steder i København der er hottest.

Vi har naturligvis mange flere Places projekter i støbeskeen, som du med garanti vil se mere til i de kommende måneder. Men de tager dog lidt mere end et døgn at udvikle, så der må du væbne dig med tålmodighed. 😉

Er du interesseret i at høre mere om Facebook Places og de kommercielle muligheder der ligger i teknologien for dig, er du velkommen til at ringe på tlf. 53377988 eller stille et spørgsmål på min Facebook Side.

PS: Jeg bemærker i øvrigt lige med slet skjult stolthed i stemmen, at Komfo i skrivende sekund er Københavns fjerdemest populære Sted! 🙂

5. januar 2011