Jeg har fået nyt job hos FacebookPressemeddelelse fra Komfo:

Afskedsreception for Mikael Lemberg

Det skal fejres, at vores kollega og kammerat i gennem 2 år, Mikael Lemberg, har fået job hos Facebook. En naturlig udvikling for både Mikael og for os her hos Komfo.

Den 6. februar tiltræder Mikael Lemberg i en nyoprettet stilling hos Facebook som ”Client Partner, Denmark”, der i korte træk går ud på, at han skal rådgive større danske virksomheder og bureauer om den rigtige strategi på Facebook – præcis som han hidtil har gjort for os her hos Komfo.

Taget Mikaels interesser og styrker i betragtning er dette et helt logisk skridt i hans udvikling mod at komme helt tæt på Facebook og få mest mulig indflydelse på udviklingen af én af verdens mest interessante virksomheder.

For Komfo er det også en naturlig udvikling i vores bevægelse væk fra at være en konsulentforretning, der har forklaret hvorfor virksomheder skal benytte Facebook, til i dag at levere en platform for virksomheder, der selv, eller via deres bureau, har besluttet sig for at anvende Facebook og derfor ønsker en professionel, effektiv og målbar tilstedeværelse.

Vi glæder os over, at denne udvikling for Mikael og Komfo i samme omgang giver mulighed for et endnu tættere samarbejde mellem Komfo og Facebook i forhold til at levere de bedste pakkeløsninger for virksomheder og bureauer, som ønsker at benytte Facebook professionelt. Mikael kan fortsat fremover rådgive vores fælles kunder og samarbejdspartnere, så de får lagt den optimale Facebook-strategi, og vi vil fortsat levere den management platform, som gør det muligt at implementere den valgte strategi. Af samme grund tilstræber vi fortsat sammen at afholde løbende inspirationsseminarer for Facebooks og vores kunder.

Når dette er sagt, er vi selvfølgelig alle, på det personlige plan, kede af at miste en god kollega i hverdagen, der med sin nørdede tilgang til Facebook – og alt andet i øvrigt – vil blive savnet. Desuden skylder vi Mikael en kæmpe tak for hans store bidrag til Komfo’s positive udvikling igennem de sidste to år, men glæder os ved, at vi også i fremtiden vil komme til at se meget til hinanden i gennem hans nye arbejde.

For at markere denne milepæl fejrer vi begivenheden med en afskedsreception fredag den 27. januar fra kl. 16, hvor alle kunder, samarbejdspartnere, venner og andre med en interesse i at ønske Mikael held og lykke fremover, er inviteret til stegt flæsk og en fadøl.

Tilmeld dig her: Mikael Lembergs afskedsreception

Vi håber at se jer!

6. januar 2012