Fire Frække Facebook Fiduser?Brainstorming er sjovt, men det er jo ikke altid man selv har tid til at følge op på sine ideer, så mange af dem bliver uværgeligt kasseret dagligt. Nogle gange er det synd, og andre gange er det nok til alles bedste. 🙂

Vurder selv hvilke ideer, der tilhører hvilken kategori. Tag godt imod – direkte importeret fra papirkurven: Fire Frække Facebook Fiduser:

  1. The Outer Realms of Facebook: Facebook er fyldt med historier. Om folk der møder hinanden, går fra hinanden og genfinder hinanden. Og Facebook vrimler med mærkelige mennesker, grinagtige grupper og bemærkelsesværdige begivenheder. Hvorfor ikke samle det hele i en blog, der dagligt beretter om det surrealistiske liv på Facebook?
  2. Facebookie: Facebook vrimler også med kapløb, konkurrencer og kendisser. Og hvad er så mere oplagt i disse gamblingtider, end en bookmaker, som specialiserer sig i Facebook-væddemål? Hvem kommer først på Facebook – Joachim eller Frederik? Hvilken gruppe når først 10.000 – Brøndby eller FCK? Kun kreativiteten (og pengepungen sætter grænser)!
  3. Facebook Digest: Der sker så pokkers meget på Facebook hele tiden, at vi er nød til at logge på flere gange dagligt, for at følge med. Hvem har slået op med hvem, hvad har mine venner skrevet på hinandens walls og hvilke nye grupper og arrangementer bør jeg være opmærksom på? Lav da en application, som tilbyder customized feeds af dine nyheder, baseret på udvalgte kriterier indenfor indhold, søgeord, navne, direkte i din feed-læser. Voila! Du har sparet os for timevis hver dag!
  4. Social Wall: Javel, der sker mange spændende ting på Facebook. Men det gør der også mange andre steder og det er dødbesværligt at skulle rundt om 5, 10 eller 15 forskellige sites hver dag for at holde styr på det hele. Hvad med en Social Wall, som samler alt nyt om dig fra google, rss-feeds, sociale netværk osv. og lader dig placere det lige hvor du vil – på din desktop, på din blog, på din iPhone? Giv så dine venner mulighed for også at skrive på væggen, og så har du pludselig en hyper-interaktiv gæstebog, og selv den mest kedelige blog er nu blevet interessant! 🙂

30. september 2008