Følg mig på FacebookJeg har besluttet at oprette en Facebook Side for mig selv. Ikke fordi jeg har lyst til at være specielt selvfed eller krukket, men simpelt hen fordi det med 1.169 venner efterhånden giver rigtig god mening.

Langt størstedelen af mine Facebook-venner har jeg fået gennem networking og andre arbejdsrelaterede sammenhænge. De interesserer sig for mine nyheder, analyser og debatindlæg om Facebook. Et mindre antal af mine venner har jeg kendt i mange år, og de er nok efterhånden ved at være godt trætte af mine ustandselige updates om marketing på Facebook.

Derfor har jeg valgt at jeg fremover flytter størstedelen af min arbejdsrelaterede kommunikation over på Facebook Siden, så mine private venner kan skrue lidt ned for spam-filteret igen. Man kan vel sige at jeg nu tager min egen medicin, og gør hvad jeg længe har prædiket over for mine kunder.

Skulle du interessere dig for teknikken på Siden, kan jeg i øvrigt fortælle at de to faneblade “Velkommen” og “Book mig!” er lavet med Komfo Startpakke. Når man ser bort fra den tid jeg brugte på at lave grafikken, tog det vel en halv time at sætte begge moduler op, så jeg var 100% tilfreds.

24. november 2010