2 millioner danskere på FacebookDanmark rundede sidste uge endnu et skarpt hjørne, da dansker nummer 2.000.000 meldte sig ind på Facebook. Helt eksakt er der nu 2.063.840 danskere på Facebook, hvilket svarer til næsten 38%!

Danmark beholder i øvrigt stadig førstepladsen som verdens relativt største Facebook-nation målt på medlemstal i forhold til indbyggertal. Hos nærmeste forfølger, Canada, er kun 34% på Facebook.

Det er interessant at medlemstallet fortsat stiger meget kraftigt i Danmark, selvom der på det seneste har været flere negative historier om hacking og magtmisbrug i medierne. Det tyder på at medlemstallet har oversteget den kritiske masse, der gør Facebook til et must for ethvert moderne menneske, der vil kommunikere med sit netværk.

I min øresnegl har jeg i øvrigt hørt at Facebook i denne uge introducerer to meget spændende nyskabelser, der uden tvivl vil få stor bevågenhed, og gøre Facebook endnu mere interessant for virksomheder og ældre danskere. Det bliver spændende at se hvordan det påvirker den fortsatte medlemsudvikling.

På verdensplan har Facebook over 180.000 millioner brugere og hver dag kommer gennemsnitligt 700.000 nye til.

2. marts 2009